Prietenie de preșcolari

12 de preșcolari s-au bucurat de un program nou și divers pentru vara aceasta în Boghești. Cuvântul de ordine a fost prietenie! Părinții au mărturisit că acesta este cel mai important lucru pe care l-au avut de câștigat: faptul că și-au făcut prieteni noi, că au socializat cu alți copii de seama lor și că au lucrat în echipe pentru obiectivele lor de învățare. Vizitele la muzeu și la bibliotecă au constituit un alt element de noutate și atracție.

Părinții nu s-au odihnit nici ei! Fie au avut un răgaz pentru treburile gospodăriei, fie au participat la sesiunile de consiliere parentală și pentru familii. Ceea ce au luat aceștia în tolba lor de învățături în urma proiectului este faptul că și-au cunoscut mai bine copiii: „Nu știam cât de creativ este copilul meu!”, au îndrăznit să le acorde mai multă încredere și au înțeles cât de important este jocul părintelui împreună cu copilul, atenția, sprijinul și timpul pe care le oferă acestuia.

Ar trebui să îmi sprijin mai mult copilul în toate activitățile!

Profesorii și educatorii s-au bucurat să aibă școala plină de glasuri vesele și în mijlocul verii și să se poată apropia din nou de familiile din comună.

Lucrare realizată de participanții la Școala de vară a preșcolarilor din Boghești
Taguri
prescolari